Teckna elavtal

Vi köper in el från Jämtkraft till ett konkurrenskraftigt fondförvaltat pris. Utöver förbrukningsavgift tar vi ut en fast årlig avgift på 375 kr. inkl. moms som faktureras månadsvis i efterskott. Vi har ingen uppsägningstid eller bindningstid.
Vi erbjuder ett rörligt avtal till alla kunder, elpriset är lika för alla oavsett elområde.
Vid tecknande av elavtal då du väljer att byta elbolag tar bytet ca
15 arbetsdagar att genomföra men meddela oss gärna tidigare än så. Vid tecknande av elavtal när du ska flytta till ny bostad måste detta anmälas till oss minst 2 arbetsdagar före inflyttning men meddela oss gärna tidigare än så.

Innan du tecknar avtal med oss, kontakta ditt nuvarande elbolag för att ta reda på om du har bindningstid och/eller uppsägningstid, det är du som kund som måste säga upp dit nuvaranda abonnemang.


Behöver du hjälp eller undrar du över något?

Kontakta oss om du har några frågor, vi hjälper dig gärna. Fyll endast i blanketten om du väljer att teckna ett rörligt avtal med oss, vill du istället att vi kontaktar dig för mer information ska du gå in via fliken Kundservice och välja Kontakta mig.

Telefon: 026-29 08 54, 026-29 03 87
E-post: info@arsunda-kraft.seDet är viktigt att du lämnar telefonnr/e-postadress så att vi kan få kontakt med dig vid eventuella frågor.
 
När du har fyllt i blanketten och skickat in den kommer du att få en bekräftelse via e-post så var noga med att ange rätt e-postadress!

Vi fakturerar alltid månadsvis i efterskott!
Anläggnings-ID * 18 siffror som börjar med 735999
Områdes-ID * 3 stora bokstäver som står på fakturan från ditt nätbolag. OBS! Ange inte elområde
Anläggningsadress * Gatuadress till den fastighet dit elen ska levereras till
Postnr *
Ort *
Personnr: * Viktigt att du anger personnr på den person som har tecknat avtal med elnätsbolaget (anges med ååååmmddxxxx)
Förnamn * Viktigt att du anger förnamnet på den person som har tecknat avtal med elnätsbolaget
Efternamn * Viktigt att du anger efternamnet på den person som har tecknat avtal med elnätsbolaget
Fakturaadress (om ej samma som anläggningen) Gatuadress till den adress dit fakturan ska skickas till, dvs om annan adress än till anläggningsadress
Postnr Anges endast om fakturaadress är annan än till anl.adress
Ort Anges endast om fakturaadress är annan än till anl.adress
Telefon nr (flera nr kan anges på samma rad) *
E-post * Viktigt att du fyller i rätt e-postadress, dubbelkolla gärna
Jag önskar teckna avtal från och med: * Ange datum från när du vill ha el leverans från oss. Har du ett avtal sedan tidigare hos annat elbolag ska du ange dagen efter att detta avtal löper ut. Kolla bindningstid och uppsägningstid hos ditt nuvarande elbolag, tänk på att det tar ca 15 arbetsdagar i handläggningstid vid byte
Leverantörsbyte/Val av elbolag/Flytt * Alt 1: Gäller vid tecknande av rörligt elavtal i bostad du bor nu. Alt 2: Gäller vid tecknande av rörligt elavtal i bostad du ska flytta till och måste anmälas till oss minst 2 arbetsdagar innan inflyttning sker. Har inflytt redan skett? Välj då Alt 1
Alt 1 (L), befintlig bostad: Jag vill teckna rörligt avtal för nuvarande bostad (handläggningstiden är ca 15 arbetsdagar)
Alt 2 (LK), flytt: Jag vill teckna rörligt avtal för bostad jag ska flytta till (handläggningstiden är ca 2 arbetsdagar)
Beräknad årsförbrukning
Meddelande
Jag har dubbelkollat att alla uppgifter stämmer. * Kolla igenom så att du skickar rätt uppgifter för att undvika förseningar med ytterligare handläggningstid
JA
Viktigt * Om alla uppgifter är rätt ifyllda kommer du komma till en annan Tacksida när du skickar iväg formuläret, du kommer även få ett bekräftelsemail skickat till den mailen du uppgav, om något av detta inte händer så är risken stor att vi inte heller har fått in ansökan, då får ni gärna höra av er.
Jag förstår.